Een ogenblik geduld a.u.b.

Documenten

 • Stimuleringsbijdrage Woononderzoek 2021

  Voorwaarden voor de stimuleringsbijdrage voor deelname aan de oversampling van het Woononderzoek Nederland 2021.

  / Brochure / 21 kB

 • Oversampling WoON2021

  Inzicht in de voortdurend veranderende woningmarkt is van essentieel belang voor beleidsmakers van gemeenten, regio’s, provincies en woningcorporaties. Het directoraat-generaal Bestuur, Ruimte en Wonen van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) biedt u de kans mee te doen (oversamplen) met het landelijke Woononderzoek Nederland (WoON).

  / Brochure / 611 kB

 • Woningmarktscriptieprijs 2018

  Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) looft elk jaar een prijs uit voor de meest originele en beleidsrelevante wetenschappelijke masterscriptie op het terrein van de ruimtelijke ordening, woning- en vastgoedmarkt. In de flyer op deze pagina staat meer informatie over de Woningmarktscriptieprijs, onder andere over de voorwaarden.

  / Brochure / 357 kB

 • Rekenmodule Oversampling WoON2018

  Formulier voor het berekenen van de (indicatieve) eigen bijdrage bij deelname aan de oversampling van WoON2018.

  / Brochure / 52 kB

 • Aanvraagformulier offerte oversampling WoON2018

  Formulier voor het aanvragen van een offerte voor deelname aan de oversampling van het WoON2018

  / Brochure / 38 kB

 • Stimuleringsregeling oversampling WoON2018

  BZK hecht veel belang aan goed inzicht in wonen op regionaal en lokaal niveau. Daarnaast stimuleert BZK samenwerking tussen partijen om de sector verder te professionaliseren. Dit onderstreept het ministerie door een stimuleringsbijdrage beschikbaar te stellen als meerdere partijen gemeenschappelijk deelnemen aan de oversampling. De aandacht voor krimp- en anticipeergebieden staat hoog op de beleidsagenda van BZK. Daarom is er voor gemeenten uit deze gebieden die meedoen aan de oversampling een extra stimuleringsbijdrage beschikbaar.

  / Brochure / 159 kB