Een ogenblik geduld a.u.b.

Documenten

 • Towards a future without natural gas for housing corporations

  Masterscriptie Rolien de Jong voor de studie Spatial Planning aan de Universiteit Utrecht. Over de uitdagingen en oplossingsrichtingen voor woningcorporaties bij de overgang naar aardgasvrije wijken. Eerste prijs in de Woningmarkt Scriptieprijs 2019.

  / Woningmarkt Scriptieprijs / 1901 kB

 • Towards a future without natural gas for housing corporations

  Presentatie masterscriptie Rolien de Jong voor de studie Spatial Planning aan de Universiteit Utrecht. Over de uitdagingen en oplossingsrichtingen voor woningcorporaties bij de overgang naar aardgasvrije wijken. Eerste prijs in de Woningmarkt Scriptieprijs 2019.

  / Woningmarkt Scriptieprijs / 520 kB

 • Verduurzamen, wat levert dat eigenlijk op?

  Masterscriptie Pim van Veen voor de studie City Developer aan de Erasmus Universiteit & Technische Universiteit Delft, over de onderzoeksvraag: in hoeverre verdisconteert de koper van een bestaande woning energiebesparende maatregelen in de aanschafprijs van een woning? Tweede prijs in de Woningmarkt Scriptieprijs 2019.

  / Woningmarkt Scriptieprijs / 2799 kB

 • Verduurzamen, wat levert dat eigenlijk op?

  Presentatie masterscriptie Pim van Veen voor de studie City Developer aan de Erasmus Universiteit & Technische Universiteit Delft, over de onderzoeksvraag: in hoeverre verdisconteert de koper van een bestaande woning energiebesparende maatregelen in de aanschafprijs van een woning? Tweede prijs in de Woningmarkt Scriptieprijs 2019.

  / Woningmarkt Scriptieprijs / 718 kB

 • The Effect of Land Subsidence on Real Estate Values

  Masterscriptie Wouter Willemsen voor de studie Environment and Resource Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Een hedonische analyse van het effect van bodemdaling op de woningprijzen in Rotterdam en Gouda. Derde plaats in de Woningmarkt Scriptieprijs 2019.

  / Woningmarkt Scriptieprijs / 2622 kB

 • The Effect of Land Subsidence on Real Estate Values

  Presentatie van de masterscriptie van Wouter Willemsen voor de studie Environment and Resource Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Een hedonische analyse van het effect van bodemdaling op de woningprijzen in Rotterdam en Gouda. Derde plaats in de Woningmarkt Scriptieprijs 2019.

  / Woningmarkt Scriptieprijs / 395 kB