Een ogenblik geduld a.u.b.

Aanmelden BZK Woningmarktscriptieprijs 2018 (inzenddatum gewijzigd)

door Remi de Cock

Ook in 2018 kun je weer meedingen naar de Woningmarktscriptieprijs van het ministerie van BZK. Inzenden van scripties kan tot 3 augustus 2018.

Op 7 november werd de eerste BZK Woningmarkrtscriptieprijs uitgereikt. Bob Witjes (TuDelft) won de eerste prijs met zijn scriptie over ongelijke gevallen ongelijk behandeld. Hij onderzocht of het mogelijk is om sociale huurwoningen effectiever toe te wijzen.

Het ministerie van BZK wil stimuleren dat het waardevolle onderzoek van talentvolle jonge studenten makkelijker zijn weg vindt naar beleidsmakers. Daarom looft het ministerie sinds 2012 een scriptieprijs uit voor masterscripties. Om meer studenten in de gelegenheid te stellen hun talenten te tonen is de WoON-scriptieprijs vorig jaar verbreed naar de Woningmarktscriptieprijs. Dit heeft geresulteerd in een toename van het aantal aanmeldingen.

Ook in 2018 wordt de Woningmarktscriptieprijs uitgereikt. Inzenden van scripties kan tot 3 augustus 2018. In de flyer staat meer informatie over de Woningmarktscriptieprijs, onder andere over de voorwaarden.