Een ogenblik geduld a.u.b.

De WoON scriptieprijswinnaars zijn gekozen!

door Judith Hurks

Het WoON levert een schat aan informatie op over de woonsituatie en de woonwensen in Nederland. Een belangrijk doel van het WoON is om kennis voor beleid te genereren. Het DG Wonen en Bouwen wil ook stimuleren dat het waardevolle onderzoek van talentvolle jonge studenten makkelijker z’n weg vindt naar beleidsmakers.

Daarnaast is het belangrijk dat ook de toekomstige onderzoekers en beleidsmakers kennis maken met het WoON en gestimuleerd worden om in hun werk de verbinding tussen kennis en beleid te leggen. Daarom is de jaarlijks terugkerende WoON-scriptieprijs voor masterstudenten aan Nederlandse universiteiten in het leven geroepen.

De ingediende masterscripties zijn door een onafhankelijke, brede commissie beoordeeld op opbouw, schrijfstijl, gebruik van het WoON en natuurlijk beleidsrelevantie. De drie winnaars worden uitgenodigd om op 5 maart aanstaande hun scriptie te presenteren aan onder andere onderzoekers en beleidsmakers van het DG Wonen en Bouwen.

Met dit bericht willen wij u uitnodigen voor de uitreiking van de WoON-schriptieprijs door Mark Frequin (Directeur-Generaal Wonen en Bouwen).

Wanneer?  Donderdag 5 maart 2015
Tijd?           15.00u - 17.00u. De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel en hapje.
Locatie?     Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK),  Turfmarkt 147 2511 DP Den Haag, Alexia zaal (Z01-38)

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar: postbus.wooninfo@minbzk.nl
Vergeet u bij een bezoek aan het Ministerie niet uw identificatiebewijs mee te nemen, voor toegang tot het gebouw.